Over Ons

Interlogistics is een op zich staande BV binnen de Combo Groep, welke gespecialiseerd is in intermodaal (Bulk) transport.

Onze kracht

Door onze achtergrond en jarenlange ervaring en expertise in intermodaal transport kunnen wij ons goed verplaatsen in uw behoefte.

Flexibiliteit en kwaliteit zijn onze sterktes. Wij begrijpen dat elke type equipment dat stil staat, uw geen resultaat biedt. Daarom doen wij er alles aan om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Met ons ervaren personeel zijn wij in staat uw schades snel te repareren. Onze organisatie is ISO 9001:2008 gecertificeerd wat betekent dat wij onze organisatie zo efficiënt mogelijk proberen in te richten. Verder hebben we nog de certificering om diervoeder te transporteren.

Geschiedenis

Vanuit ervaring met transport kwam het idee een reparatiehub op te starten in Zuid Limburg.

Interlogistics is ontstaan vanuit een samenwerking en is in de loop der jaren toegevoegd aan de Combo Groep.

Met een achtergrond in transport, is destijds Combo BV opgericht. De vele intermodale stromen die richting het zuiden lopen waren vroeger afhankelijk van reparatiebedrijven in Antwerpen en Rotterdam. Er was dikwijls behoefte aan een container reparatieservice in het achterland. Om de afstand van deze plaatsen naar het zuiden te overbruggen is Combo BV opgericht. Dankzij de vele contacten in de intermodale transport wereld, bleek Combo BV al snel succesvol. Niet alleen Nederlandse transportbedrijven maar ook internationale rederijen en expeditie bedrijven maken vandaag de dag gebruik van de diensten van Combo BV.

Inmiddels meer dan 25 jaar ervaring

Binnen de diverse Combo bedrijven zijn momenteel bijna 50 mensen werkzaam, Door de synergie tussen de onderliggende bedrijven kunnen wij u als klant optimaal bedienen.

Wij zijn ‘de’ specialist op het gebied van Intermodaal equipment. Zo kunt u terecht bij ons voor:

Container Repair en alle daarbij behorende werkzaamheden, Truck- en Trailerservice (APK), Inspectie, onderhoud en reparatie van goederenwagons, In- en Verkoop van Trucks en Trailers en tevens beschikken wij over onze eigen chauffeurs / equipment om zo optimale flexibiliteit te waarborgen (Interlogistics).

In Juni 2015 zullen wij hier Combo Cleaning Bv toevoegen. Een reinigingsstation voor Bulk / Trailers in de voedselindustrie, Tevens bestaat de mogelijkheid CO2 af te vullen.

Diensten en services